Frustrerad

Ahh! Det är så frustrerande att vara på en underbar anläggning med underbart paddelvatten bara för att inte kunna paddla!

Så de senaste dagarna har jag kört simmning, Inlinesåkning, löpning och lite lite styrka. Jag har sprungit i princip minst ett pass om dagen de senaste dagarna. Med tanke på att jag är ett underbarn i löpning kanske det har varit ganska bra att springa lite mer ;)

Just nu kollar jag lite på olika skridskoläger i sommar. Det dumma är att många sammanfaller med kanottävlingar.
Men ett och annat vill jag nog åka på. Skridsko och kanot kanske är en udda kombination men jag älskar båda sporterna helt sjukt! Det är nog bland det bästa som finns att glida fram på isen eller i vattnet.

Slänger upp en bild från en liten tävling i vintras

Här måste jag säga att syran inte var nådig. Sista kurva på 1500 (tror jag ;)



Shit

Shit, jag har glömt bort hur man gör en ny header! Men denhär får duga :)

Polen

Haha, det var ett tag sen jag uppdaterade ;)

Men nu skriver jag ;).

Just är jag i Polen på träningsläger. I övermorgon åker vi hem till Sverige efter två veckors görbra träning :D
Det enda är att jag inte har kunnat paddla dem senaste två dagarna eftersom jag har fått så förbaskat ont i handleden. Men nu börjar det ge sig så imorgon vill jag ändå paddla :D

I början av andra veckan var det tomt här, och då menar jag verkligen tomt. Paddla i väst och kanot storstockholm hade åkt hem, lika så alla polska roddare. Det var bara Friman, Jimmy och jag kvar här. Så hela anläggningen var öppen bara för oss tre ;)

Innan jag åkte till Polen hann jag vara i Tyskland två veckor också med kanotgymnasiet. Bra träning det med även fastän vädret inte var lika fint, men det kan ju bero på att vi åkte en månad tidigare. Det var verkligen kul att vara i Tyskland igen, det är ju trots allt mitt hemland. Underbart att kunna prata lite tyska faktiskt :D

Så mellan Tyskland och Polen hann jag vara hemma knappt två veckor. Under dessa veckor var det faktiskt en hel del skola som togs igen. Bland annat skulle projektarbetet in! De sista tre dagarna innan jag åkte var ett rent helvete faktiskt. På de tre dagar hade jag engelska, matte och biologiprov + att projektarbetet skulle in. Men , jag lämnade in allt och har redan fått reda på att jag iallafall på biologiprovet fick MVG :D

Men tro inte att jag åker direkta vägen till Polen. Nej, för heter man Eva kör man gärna omvägar. Detta leder till att jag åkte till Motala på fredagen (vi åkte till Polen söndag eftermiddag) och är med på ett Inlinesläger där. Det var sjukt jobbigt men helt underbart roligt!

Sen på söndagen fyllde jag år, körde sista Inlinespasset och tog tåget till Nynäshamn för att sen åka till Polen. Galen födelsedag va? Men ägirgänget var jättegulliga och sjöng för mig på färjan och jag fick en present av dem :D Ägirmaffian rules ;)

Nu väntar jag bara på att Friman och Jimmy ska ha duschat klart så att vi kan gå och käka. Jag är vrålhungrig!

RSS 2.0